Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:255734 kpl
Share |

Työterveyshammashuolto

Hyvä työnantaja. Motivoi työntekijöitäsi tarjoamalla työpaikkahammashoitoa. Huomioithan, että se on verovähennyskelpoinen, kun sitä tarjotaan koko henkilöstölle. Kustannustason voitte itse valita. Vaihtoehtoja on useita. Jokaisen vaihtoehdon kohdalla käytämme Kelan suoraveloitusta eli Kelan korvaus vähennetään laskusta suoraan. Hoidot, joista Kela ei pääsääntöisesti korvaa mitään (oikomis- ja proteettinen hoito), voidaan halutessanne poissulkea sopimuksen piiristä.

  1. Suoraveloituslupa kokonaishoidon korvaukseen
  2. Suoraveloituslupa tiettyyn euromäärään asti yhtä työntekijää kohden.
  3. Suoraveloituslupa tietyn prosentin mukaan kokonaishoidosta
  4. Suoraveloituslupa suun perustutkimukseen ja hampaiston puhdistukseen, fluoraukseen sekä muuhun ehkäisevään hoitoon
  5. Suoraveloituslupa tiettyyn euromäärään asti suun perustutkimuksesta ja hampaiston puhdistuksesta, fluorauksesta sekä muusta ehkäisevästä hoidosta

Klikkaamalla alla olevaa logoamme pääsette yhteydenottosivulle. Ilmoittakaa yhteydenotossanne työnantajan nimi sekä valitsemanne vaihtoehto ja mahdollinen euro/prosenttimäärä. Lähetämme paluupostissa tarkasteltavaksenne sopimuksen. Mikäli päädytte sopimuksen allekirjoittamiseen, voitte tulostaa sen kahtena kappaleena ja allekirjoittaa ja palauttaa molemmat postitse osoitteeseen Hammasasema MediKemi, Etelärantakatu11 A 4, 94100 KEMI. Vaihtoehtoisesti voitte ilmoittaa meille palauttelomakkeella tai lähettää sähköpostia osoitteeseen info@medikemi.fi asiasta, niin me teemme tulostustyön puolestanne.

medikemi-logo_cmyk_ver1.jpeg